Polícia sa zaoberá vyšetrovaním krádeže 180 litrov liehu

20.04.2011 Snina

Snina 20. apríla (TASR) - Polícia sa dnes v popoludňajších hodinách zaoberala vyšetrovaním krádeže 180 litrov liehu, ku ktorej malo dôjsť v areáli bývalého sninského liehovaru. TASR informovala Jana Karnišová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
\"V liehovare v Snine došlo ku krádeži 180 litrov liehu. Podozriví sú vrátnik a colníci, ktorí objekt strážili,\" konkretizovala Karnišová s tým, že ďalšie informácie k prípadu poskytne polícia v priebehu štvrtka 21. apríla.
Neznámy zlodej si zobral na mušku sklad alkoholu v Snine aj v priebehu minulého týždňa. Odcudzil z neho elektromotor výťahu, elektroinštalačný materiál a rôzny kovový materiál. Zároveň poškodil oplotenie skladu liehu, vošiel dnu a odstránil vypúšťací ventil na jednej z troch nádrží. V nich bol uskladnený absolútny alkohol v objeme takmer 36.000 litrov. Následkom toho došlo k úniku alkoholu do záchytnej nádrže, čím sa znehodnotil. Majiteľovi objektu firmy vznikla škoda krádežou vo výške najmenej 1000 eur a znehodnotením alkoholu ďalších minimálne 300.000 eur.
 

Vyberte región